Vuokraus

cropped-sattmark_header.jpg

Tervetuloa Sattmarkin vuokrauksen tietosivuille.

Sattmark on entinen, jo 1700-luvulla pystytetty laivamiestorppa. Kahvilatoimintaa on harjoitettu rakennuksessa jo yli 50 vuotta. Omistajat ovat määrätietoisesti kehittäneet aluetta johon nykyään kuuluvat mm. kahvila, ravintola, kalasavustamo, majoitustoimintaa, rantasauna, vieraslaituri, myyntipuoti, ulkoilureittejä ja muuta monipuolista toimintaa alueen ympäristössä.

Nykyiset vuokralaiset/yrittäjät ovat toimineet Sattmarkissa kesästä 2014 lähtien. He vetäytyvät toiminnasta Sattmarkissa, jolloin vuokranantaja hakee uutta yrittäjää kesäsesongista 2020 lähtien. Nykyisen yrittäjän nettisivut (www.sattmark.fi) kuvaavat hyvin nykyistä toimintaa. Nettisivu, domain-osoite, sisällöt (teksti/kuvat) sekä muu sosiaalisen median sisältö (mm. Facebook) on vuokranantajan omistuksessa ja se muodostaa myös osan ulosvuokrattavasta kokonaisuudesta.

Alueen näyttö järjestetään sunnuntaina 06.10.2019 kl. 12.00 sekä torstaina 31.10.2019 kl. 12.00. Tapaaminen Sattmarkin parkkipaikalla (Sattmark 1, 21600 Parainen).Ilmoitukset näytölle voi lähettää osoitteeseen niklas.reuter@elisanet.fi

Ehdotettu vuokrajakso on 2020-2023 (1+3) niin että ensimmäisen vuokrausvuoden jälkeen osapuolet arvioivat vuokrasuhdetta ja sen onnistumista. Tämän jälkeen sopimusta voi pidentää vielä kolme lisävuotta.

Sattmark sijaitsee loistavalla liiketoimintapaikalla Saaristotien varrella 10 km Paraisilta saaristoon päin. Sattmarkkiin pääsee myös meriteitse, sillä se sijaitsee Paraisille johtavan meriväylän varrella. Sattmarkilla on oma kahvilavieraille varattu vieraslaituri. Sattmarkin välittömässä läheisyydessä on bussipysäkki ja toiminta on hyvin viitoitettu Tielaitoksen virallisilla kylteillä (joissa palvelutoimintaa kuvaavat symbolit). Oma erillinen parkkipaikka löytyy. Yrittäjän vaihtuminen on Sattmarkille ja Paraisten kaupungille iso asia. Erillinen Sattmark postimerkkikin on julkaistu jokin vuosi sitten. Sattmark on näkyvästi esillä paikallisissa, alueellisissa, kansallisissa ja jopa globaaleissa (Lonely Planet Finland) turismin ja ruokailun edistämisen perinteisissä (sanoma-/ja aikakauslehdet, radio ja TV) ja sähköisissä mediakanavissa ja julkaisuissa. Sattmark on perinteinen kahvilapaikka jo yli 50 vuoden takaa ja ihmiset tuntevat sen hyvin.      

Tarjouspyyntö (PDF)
Tämä asiakirja toimii samalla tarjouslomakkeena. Täytä lomake siinä olevia ohjeita hyödyntäen. Lähetä tarjous viimeistään
30 marraskuuta 2019 osoitteeseen niklas.reuter@elisanet.fi tai Lofsdal gård c/o Niklas Reuter, Tarkk´ampujankatu 7 A 21, 00120 Helsinki.

Kartta

sattmark_karta

Google Maps

Kartta Täällä löydät aluetta kuvaavan yleiskartan (1:5000) sekä alueellisen sijainnin.

Vuokra pitää sisällään (tarkempi kuvaus kohteista yhdistettynä kuviin ja yksityiskohtaiseen varustelistaan löytyy linkkien takana):

Kahvilarakennus (2 huonetta/eteinen ja myyntialue), sekä leipomo/keittiö ja inva-wc (siipirakennuksessa);

Paviljonki (terassi istumapaikkoineen, apukeittiö/säilytystilaa ja mahdollisuus näyttämölle ja näyttelytoiminnalle)

3 majoitusmökkiä (4 henk/mökki – rakennusmateriaaleina savi ja olkipaalit) sekä tähän liittyvä palvelurakennus (jossa 2 suihkua/2 wc ja säilytystilaa) sekä grillipaikka

1 varastorakennus (tavaroille), erillinen roskavaja ja huussi-rakennus

Rantasauna (jossa uimalaituri)

Pontoonilaituri kahvilavieraille jotka tulevat veneellä kahvilaan (6 poijulla varustettua venepaikkaa)

Kuvaus infrastruktuurista

Muu alueeseen liittyvä toiminta

Kiinteistöhuolto ja varustus

Muita kuvia Sattmarkin alueelta

Myyntitilastoa Myyntiluvut vuosilta 2014-2018 (Alv 0%) sekä alustava arvio vuoden 2019 kokonaismyynnistä.

Kaikki Sattmarkin vuokrauksesta yhdessä dokumentissa 2019 ruotsi/suomi (PDF)